Nieuws uit Aat’s wonderlijke wereld

Burgemeester dronten


Er is weer nieuws van de zeebodem. Zoals bekend heeft de burgemeester van Dronten aangifte gedaan van nepaccounts.

De veldwachters in Dronten hebben kennelijk niet veel te doen, want die hebben zich massaal op deze ‘grote zaak’ gestort. Mensen worden verhoord en kosten nog moeite worden gespaard om de daders te achterhalen van een nepaccount op Twitter en op Instagram.

Verdachte meldt zich

De verdachte van het beruchte Twitteraccount heeft zich bij de politie gemeld. Dat is iemand die al jaren in strijd is met de burgemeester van Dronten. Herr de Jonge heeft kennelijk iemand nodig waar hij mee kan strijden. Dat was hier in Houten zo en dat patroon is teruggekomen in Dronten.

Ondertussen blijkt het lastiger om de identiteit van het Instagram-account te achterhalen. En ondanks dat de politie in Dronten gemiddeld zo’n 35 procent van de aangiften direct in de prullenbak lazert, schijnen er nu politie-agenten naar Silicon Valley te gaan om bij Facebook informatie los te krijgen.

Burgemeester Dronten

Het moet wat kosten allemaal. Kennelijk is de burgemeester Dronten belangrijk voor een onderzoekreisje over de wereld en te onbelangrijk voor een blauw vinkje achter zijn twitternaam, waardoor duidelijk is dat hij de enige echte Aat is. De Aat die in 2000 meldde dat hij internet maar een hype vond.

Meta Data

Title: Nieuws uit Aat’s wonderlijke wereld
Date Posted: 22 maart 2017
Posted By:
Category: Dronten